Plate Ngunci Volar

Katrangan singkat:

——Jinis sirah ablique

Implan traumatik kanggo pelat kunci volar minangka sistem plating lengkap kanggo ngatasi macem-macem pola fraktur. Kanthi piring kanthi bentuk anatomi sing nyedhiyakake dhukungan sudut tetep lan bolongan combi, perawatan frustus radius distal dorsal lan volar ditindakake.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:  

1. Diproduksi ing titanium lan teknologi pangolahan canggih;

2. Desain profil sing sithik mbantu nyuda iritasi jaringan alus;

3. Lumahing anodized;

4. Desain bentuk anatomi;

5. Bolongan Combi bisa milih sekrup pengunci lan sekrup korteks; 

Indikasi:

Implan piring pengunci volar cocok kanggo radius volar distal, apa wae ciloko sing nyebabake tangkep tuwuh ing radius distal.  

Digunakake kanggo sekrup pengunci ortopedi Φ3.0, sekrup korteks orthopaed ic3.0, dicocogake karo set instrumen bedah 3,0 seri.

Volar-Locking-Plate

Kode pesenan

Spesifikasi

10.14.20.03104000

Ngiwa 3 Bolongan

57mm

10.14.20.03204000

Kanan 3 Bolongan

57mm

10.14.20.04104000

Ngiwa 4 Bolongan

69mm

10.14.20.04204000

Kanan 4 Bolongan

69mm

* 10.14.20.05104000

Ngiwa 5 Bolongan

81mm

10.14.20.05204000

Tengen 5 Bolongan

81mm

10.14.20.06104000

Ngiwa 6 Bolongan

93mm

10.14.20.06204000

Kanan 6 Bolongan

93mm

Pelat pengunci volar kanggo perawatan patahan radius distal kanthi utawa tanpa nambahi balung ora mengaruhi asil radiografi. Ing patah tulang sing disusut, tambahan tulang tambahan ora perlu yen nyuda anatomi lan fiksasi intraoperatif ditindakake yen bisa.

Panggunaan pelat pengunci volar kanggo fiksasi bedah frustus radius distal dadi populer. Nanging, sawetara komplikasi sing ana gandhengane karo jinis operasi iki, kayata kalebu pecah tendon. Pecah tendon tendon longus tendon lan polong extensor longus tendon sing ana gandhengane karo ndandani fraksi radius distal karo piring kasebut pisanan dilaporake ing taun 19981 lan 2000,2. Kejadian pecah policis florus longus tendon sing dilaporake ana gandhengane karo panggunaan plat pengunci volar kanggo frus radius distal kisaran saka 0,3% nganti 12% .3,4 Kanggo minimalake kedadeyan rupture tendon tendon longus tendon sawise penutupan plat volar distal patah radius, panulis menehi perhatian marang panggolekan piring. Ing seri pasien patah tulang radius distal, panulis nyelidiki tren taunan babagan jumlah komplikasi sing ana gandhengane karo langkah-langkah perawatan. Panaliten saiki nyelidiki insidensi komplikasi sawise operasi kanggo radial distal frukture kanthi plate locking volar.

Ana tingkat komplikasi 7% ing seri pasien sing saiki ngalami frustus radius distal sing diobati kanthi fiksasi bedah kanthi plat pengunci volar. Komplikasi kalebu sindrom tunnel carpal, palsy syaraf periferal, digit pemicu, lan pecah tendon. Jalur aliran banyu minangka landmark bedah sing migunani kanggo nempatake plate locking volar. Ora ana kasus pecah polik floris longus tendon ing antarane 694 pasien amarga ati-ati ditrapake kanggo hubungan antara implan lan tendon.

Asil kita nyengkuyung manawa pelat penguncian sudut amba minangka perawatan efektif kanggo patah radius distal ekstra-artikular sing ora stabil, saengga rehabilitasi pasca operasi bisa diwiwiti kanthi aman.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: