Kabel Titanium

Katrangan singkat:

Kabel Titanium

Siji set kabel titanium kasusun saka siji kabel lan siji konektor datar (lock catch).


Detail Produk

Tag Produk

Prinsip desain

Padat lan cair kabeh duwe ketegangan permukaan tumrap fraktur. Dadi, kabel titanium bakal duwe kekuatan statis sing luwih apik lan kekuwatan lemes uga ditambah karo untaian.

Fitur:  

1. Siji kabel digawe saka 49 kabel titanium.
2. Rampungake supaya daur ulang utawa dobel minangka kawat baja keras.
3. Kuwat, awet lan alus.
4. Kabel digawe saka titanium medis Kelas 5.
5. Konektor rata digawe saka titanium medis Kelas 3.
6. Lumahing anodized.
7. Scan MRI lan CT sing cocog.
8. Macem-macem spesifikasi kasedhiya.

Aplikasi:

Adhedhasar tujuan anatomi lan fungsional, teknologi fiksasi band ketegangan saka Titanium Binding System wis ditrapake kanthi klinis kanggo: patah patella, fraksi olecranon, fraktur ulna proksimal lan distal, fraksi periprosthetic, frasa humerus lan tungkak, fraksi malleolus medial, fraktur pilon, akomioclavicular dislokasi ... lsp. Kabeh fraktur kasebut ditondoi kanthi pamindhahan lan disfungsi patah sing jelas. Pangobatan fraktur kasebut njaluk ngimbangi kekuwatan otot, nanging fragmen kasebut sithik banget kanggo ditrapake implan internal sing gedhe. Dadi, kabel titanium bisa duwe peran sing ora bisa diganti.

Sistem ikatan titanium bisa uga duwe peranan penting ing pirang-pirang kasus liyane, kayata PFF, patah tulang femoral sing dienggo, nonunion amarga fiksasi internal sing gagal, rekonstruksi cacat balung lan patah tulang sing beda. Yen mbutuhake langkah liya kanggo ndandani, sistem ikatan titanium bisa mengkoordinasi fiksasi internal reguler supaya stabilitas luwih apik.

Indikasi:

Jarum balung titanium migunani kanggo patella patah, fraksi olecranon, patah ulna proksimal lan distal, patah humerus lan tungkak, lsp.

Skekhasan:

Nkabel tanpa eedle

Barang No.

Spesifikasi (mm)

18.10.10.13600

Φ1.3

600mm

18.10.10.18600

Φ1.8

600mm

Kabel jarum lurus

Barang No.

Spesifikasi (mm)

18.10.11.13600

Φ1.3

600mm

Kabel jarum sudhut mlengkung

detail (3)

Barang No.

Spesifikasi (mm)

18.10.12.10600

Φ1.0

600mm

18.10.12.13600

Φ1.3

600mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: