jangkar jahitan II

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: paduan titanium, jahitan bedah sing ora bisa diserap

Spesifikasi produk

Dhiameter

Dawa (mm)

Suture QTY.

Suture No.

2.0

7

2

3-0

2.0

7

2

2-0

2.8

9

2

2-0

2.8

9

1

1

2.8

9

1

2

3.0

10.5

1

2

3.0

10.5

2

2

3.5

13

1

2

3.5

13

2

2

4.5

15

1

2

4.5

15

2

2

5.0

16

1

2

5.0

16

2

2

5.5

17

1

2

5.5

17

2

2

6.5

19

1

2

6.5

19

2

2

Indikasi:

 canthoplasty maxillofacial, bentuk alis

 ndandani rotator cuff rotator bahu, ndandani Bankart, ndandani SLAP, fiksasi tendon bisep, ndandani kapsul bersama

 sendi sikut, bursitis radiohumeral, rekonstruksi tendon bisep

 sendi pergelangan tangan, driji mallet, perbaikan PIP, rekonstruksi UCL / LCL, rekonstruksi ligamen scaphoid

 penundaan endoskop pinggul

 sendi lutut, ndandani MCL / POL / LCL, tenodesis popliteal

 sendhi tungkak, ndandani ketidakstabilan internal lan eksternal, ndandani tendon achilles, ndandani ligamen

 rekonstruksi hallux valgus sikil, rekonstruksi ligamen tengah lan anterior

Fitur & Keuntungan:

 nyuda resiko infeksi

 trauma cilik, operasi sing gampang lan cepet, nyepetake wektu operasi

 anatomi asli rampung pulih

 rehabilitasi pasca operasi luwih gampang lan nyaman

 implan cilik sing nyambung jaringan alus lan balung liwat jahitan, luwih apik tinimbang fiksasi eksternal nganggo plester utawa bandage, metode jahitan kawat

 Packing: paket aseptik

kothak loro lapisan blister & tutup Tyvek

suture-anchor-II-4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: