tengkorak interlink tengkorak - 2 bolongan

Katrangan singkat:

Lamaran
Pemulihan bedah saraf, ndandani cacat kranial, digunakake kanggo fiksasi tengkorak lan sambungan.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: titanium murni medis

Spesifikasi produk

Kandel

Dawane

Barang No.

Spesifikasi

0.4mm

15mm

00.01.03.02111515

Non-anodized

00.01.03.02011515

Anodized

Kandel

Dawane

Barang No.

Spesifikasi

0.4mm

17mm

00.01.03.02111517

Non-anodized

00.01.03.02011517

Anodized

Kandel

Dawane

Barang No.

Spesifikasi

0,6mm

15mm

10.01.03.02011315

Non-anodized

00.01.03.02011215

Anodized

Kandel

Dawane

Barang No.

Spesifikasi

0,6mm

17mm

10.01.03.02011317

Non-anodized

00.01.03.02011217

Anodized

Fitur & Keuntungan:

 Ora ana atom wesi, ora ana magnetisasi ing medan magnet. Ora ana efek × -ray, CT lan MRI sawise operasi.

 Sipat kimia sing stabil, kompatibilitas biokompatibilitas lan ketahanan korosi.

 Atose entheng lan dhuwur. Terus nglindhungi masalah otak.

 Fibroblast bisa tuwuh dadi bolongan bolong sawise operasi, supaya bolong titanium lan jaringan terintegrasi. Materi perbaikan intrakranial sing cocog!

_DSC3998
01

Sekrup sing cocog:

Sekrup pengeboran otomatis φ1.5mm

Sekrup pengeboran otomatis φ2.0mm

Instrumen sing cocog:

driver sekrup salib: SW0.5 * 2.8 * 75mm

cekelan kopling cepet langsung

pemotong kabel (gunting bolong)

tang cetakan bolong

Loro lempeng lempeng yaiku sistem sing komprehensif lan komprehensif sing nyedhiyakake keluwesan, gampang digunakake, lan implan lan instrumen bermutu. Profil sekrup plate kurang 0,5 mm kanggo implan minimal implan. Sistem instrumen tunggal kanggo fiksasi flap balung kranial kanthi cepet lan stabil.

Tengkorak minangka struktur tulang sing mbentuk endhas ing vertebrata. Balung tengkorak ndhukung struktur rai lan nyedhiyakake growong protèktif. Tengkorak kasusun saka rong bagean: cranium lan mandible. Kaloro bagean manungsa kasebut yaiku neurocranium lan balung rai sing kalebu rahang minangka balung paling gedhe. Tengkorak nglindhungi otak, ndandani jarak mripat loro, ndandani positon kuping supaya lokalisasi swara arah lan jarak swara. biasane kedadeyan amarga trauma gaya kethul, balung tengkorak bisa uga ngilangi siji utawa sawetara saka wolung balung sing dadi bagean tengkorak tengkorak.

Fracture bisa uga ana ing utawa cedhak lokasi pengaruh lan kerusakan struktur sing ana ing njero tengkorak kayata membran, pembuluh getih, lan otak. patah tulang tengkorak duwe papat jinis utama, linear, depresi, diastatik, lan basilar. Jinis paling umum yaiku patah linier, nanging ora prelu nindakake intervensi medis. Biasane, fraktur depresi biasane dikatutake amarga akeh balung rusak sing dipindhah, mula butuh intervensi bedah kanggo ndandani kerusakan jaringan sing ndasari. Fraktur diastatik nambah jahitan tengkorak nyebabake bocah sing umur kurang saka telung taun. Frasa basil ana ing balung ing tengkorak.

Frame tengkorak depresi. Disabetake karo palu, rock utawa ditendhang ing endhas lan jinis trauma gaya kethul liyane biasane nyebabake tengkorak tengkorak sing depresi. 11% ciloko ing sirah sing parah ing jinis fraktur kasebut minangka fraktur komuter ing endi balung sing rusak pindhah menyang njero. Tengkorak tengkorak sing ngalami depresi duwe risiko nambah tekanan ing otak, utawa pendarahan ing otak sing ngremuk jaringan sing alus.

Nalika ana laceration ing fraktur, fraktur tengkorak depresi majemuk bakal kedadeyan. nyelehake rongga tengkorak internal karo lingkungan njaba, nambah risiko kontaminasi lan infeksi. Ing fraktur depresi sing kompleks, matura dura suwek. Bedah kudu dilakoni kanggo fraktur tengkorak sing depresi kanggo ngangkat balung saka otak yen ditekan kanthi nggawe bolongan burr ing tengkorak normal sing ana ing jejer.

Tengkorak manungsa sacara anatomi dipérang dadi rong bagéan: neurokranium, dibentuk dening wolung balung kranial sing omah lan nglindhungi otak, lan balung rai (viscerocranium) kasusun saka patbelas balung, ora kalebu telung ossikel kuping njero. Tengkorak tengkorak biasane tegese patah tulang menyang neurocranium, dene fraktur bagean rai saka tengkorak yaiku fraktur wajah, utawa yen rahang retak, fraktur mandibular.

Wolung balung kranial dipisahake karo jahitan: siji balung ngarep, loro balung parietal, loro balung temporal, siji balung oksipital, siji balung sphenoid, lan siji balung etmoid.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: