Sistem kontrol kualitas

Sistem Kontrol Kualitas

Kita nyoba sing paling apik kanggo njamin kualitas produk sing bisa dipercaya lan manufaktur sing tliti. Saka desain, manufaktur, deteksi nganti manajemen, kita nindakake kontrol profesional ing saben langkah lan saben proses miturut norma lan standar ISO9001: 2000.

Kontrol Kapasitas Kualitas

Wis luwih saka sepuluh taun, kita mesthi fokus karo kualitas. Kita ngetrapake kontrol kualitas miturut standar sistem manajemen mutu ISO13485 lan GMP piranti medis. Saka bahan baku, proses manufaktur nganti barang jadi, kualitas dikontrol kanthi ketat ing saben proses. Wong tes profesional lan peralatan tes sing sampurna penting banget kanggo kontrol kualitas sing bisa dipercaya, nanging rasa tanggung jawab saka tim kualitas - wali kualitas produk - luwih penting.

Kontrol Kapabilitas Proses

Kualitas sing apik yaiku saka praktik manufaktur sing apik. Kapasitas pabrik sing stabil ora mung mbutuhake peralatan canggih, nanging uga proses normal lan operasi standar kanggo nyuda variasi proses lan njaga stabilitas. Tim produksi sing terlatih kanthi terus-terusan ngawasi proses produksi lan kualitas produk, nyetel kanthi tepat wektu miturut owah-owahan, lan njamin manufaktur sing lancar.

Kontrol Peralatan, Pemotong & Aksesoris

Nganyarke peralatan minangka cara penting kanggo inovasi teknologi. Peralatan CNC sing canggih wis nambah efisiensi produksi, lan sing luwih penting, nambah presisi mesin kanthi presisi mesin. Jaran sing apik kudu dilengkapi pelana sing apik. Kita mesthi nggunakake pemotong khusus saka merek domestik lan internasional sing wis terdaftar karo sistem manajemen pemasok sawise verifikasi. Pemotong dituku saka pabrikan tartamtu lan digunakake miturut aturan kontrol urip layanan, panggantos luwih dhisik lan pencegahan kegagalan kanggo njamin presisi mesin lan stabilitas kualitas konstan. Kajaba iku, minyak pelumas sing diimpor lan bahan pendingin cair ditrapake kanggo ningkatake mesin, nyuda pengaruh mesin ing bahan, lan ningkatake kualitas permukaan produk. Minyak pelumas lan pendingin cair kasebut bebas polusi, gampang diresiki, lan bebas residual.

Kontrol Piranti

Produk kami dirancang kanggo nyuda durasi operasi, lan rasio pas balung diwasa udakara 60% kalebu sing paling apik ing China. Kita dikhususake kanggo desain lan manufaktur produk anatomi sajrone luwih saka sepuluh taun, lan produk dipérang dadi macem-macem jinis miturut kahanan balung wong ing wilayah sing beda-beda. Teknisi kanthi pengalaman puluhan taun nyebabake kabeh proses wiwit pilihan, proses & manufaktur bahan perkakas nganti ngrakit & nyetel. Saben set perkakas ditandhani nganggo ID sing cocog karo produk tartamtu, supaya bisa tetep konsistensi ing pangolahan produk.