Leher multi-aksial Piring Ngunci Humerus

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Leher multi-aksial Piring Ngunci Humerus

Gulu multi-aksial humerus locking plate implan orthopaedic

yaiku alamat patah kompleks kompleks humerus proksimal

Fitur:  

1. Desain cincin multi-aksial kanggo bagean proksimal bisa nyetel malaekat kanggo memenuhi permintaan klinik;

2. Titanium lan teknologi pangolahan canggih; 

3. Desain profil sing sithik mbantu nyuda iritasi jaringan alus; 

4. Lumahing anodized;

5. Desain bentuk anatomi;

6. Bolongan Combi bisa milih sekrup kunci uga sekrup korteks; 

detail (1)

Indikasi:

Plat pengunci humerus multi-aksial dituduhake kanggo patah tulang lan dislokasi patah, osteotomi lan nonunion humerus proksimal, utamane kanggo pasien balung osteopenik.

Digunakake kanggo sekrup ngunci Φ4.0, sekrup korteks Φ3.5 lan sekrup batal Φ4.0, dicocogake karo set instrumen ortopedi 4.0 seri

Spesifikasi Plat Kunci Kunci Humerus Multi-aksial

Kode pesenan

Spesifikasi

10.14.13.03001000

3 Bolongan

89mm

10.14.13.04001000

4 Bolongan

102mm

10.14.13.05001000

5 Bolongan

115mm

10.14.13.06001000

6 Bolongan

128mm

10.14.13.07001000

7 Bolongan

141mm

10.14.13.08001000

8 Bolongan

154mm

10.14.13.10001000

10 Bolongan

180mm

10.14.13.12001000

12 Bolongan

206mm

Piring Penguncian Humerus

Pelat kunci leher humerus yaiku alamat fraktur kompleks humerus proksimal.

Fitur:  

1. Materi titanium lan teknologi pangolahan canggih; 
2. Desain profil sing sithik mbantu nyuda iritasi jaringan alus; 
3. Lumahing anodized;
4. Desain bentuk anatomi;
5. Bolongan Combi bisa milih sekrup pengunci lan sekrup korteks; 

1

Indikasi:

Pelat pengunci medis humerus humerus dituduhake kanggo patah tulang lan dislokasi patah, osteotomi lan nonunion humerus proksimal, utamane kanggo pasien balung osteopenik.

Digunakake kanggo sekrup ngunci Φ4.0, sekrup korteks Φ3.5 lan sekrup batal Φ4.0, dicocogake karo alat instrumen bedhah seri 4.0.

Spesifikasi Plat Penguncian Humerus

Kode pesenan

Spesifikasi

10.14.12.03001300

3 Bolongan

89mm

10.14.12.04001300

4 Bolongan

102mm

* 10.14.12.05001300

5 Bolongan

115mm

10.14.12.06001300

6 Bolongan

128mm

10.14.12.07001300

7 Bolongan

141mm

10.14.12.08001300

8 Bolongan

154mm

10.14.12.10001300

10 Bolongan

180mm

10.14.12.12001300

12 Bolongan

206mm

Plat tulang titanium sing diprodhuksi dening perusahaan kita dirancang miturut PRINSIP fiksasi internal AO, standar ISO5836 lan standar nasional utawa industri sing relevan. Pas sekrup piring tulang titanium dirancang kanthi pass umum lan pass utas. Pelat titanium lurus lan anatomi dirancang kanggo endhas miturut struktur anatomi balung.

Plat balung pangunci titanium sing kasedhiya ing titanium, Pelat Kunci Orthopaedik, sing uga dikenal minangka Plat Kompresi Kunci, minangka kombinasi teknologi sekrup pengunci lan teknik plating konvensional. Pelat Penguncian Ortopedi diproduksi kanthi macem-macem ukuran. Plat uga sekrup kalebu ing kana. Sistem sekrup pengunci nggawe fiksasi piring tahan banget, amarga sekrup ora bisa uwal, lan uga ora bisa longgar. 

Pelat balung ngunci diprodhuksi dening titanium sing ora dienggo sing cocog karo ISO5832-2 utawa GB / T 13810-2007. Mula, kompatibilitas bio sing luwih apik. MRI lan CT bisa ditindakake sawise operasi. Piranti pendukung khusus diwenehake, supaya produk gampang digunakake, aman lan andal. Bolongan kombinasi sing ana bolongan Utas lan bolongan komprèsi ing piring ngunci bisa digunakake kanggo ngunci lan kompresi, sing gampang dipilih dokter. Kontak winates antarane plat tulang lan balung nyuda kerusakan pasokan getih periosteal.

Plat balung titanium minangka implan ortopedi diwenehake kanggo institusi medis, lan ditujokake kanggo ngobati lokasi patah pasien kanthi anestesi umum dening dokter terlatih utawa pengalaman ing ruang operasi sing cocog karo syarat lingkungan.

Implan fiksasi internal kudu dicenthang sadurunge digunakake, lan ora bisa digunakake nalika deformasi lan goresan. Nganalisis jinis patah tulang miturut film sinar-X ing situs fraktur, formulasi metode operasi, lan pilih jinis lan spesifikasi sing cocog karo plat tulang titanium. Plat balung titanium biasane dicopot sajrone 2 taun sawise nambani patah tulang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: