Pelat Kunci Distal Femur Multi-aksial

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pelat Kunci Distal Femur Multi-aksial

Fitur:  

1. Desain cincin multi-aksial kanggo bagean proksimal bisa nyetel malaekat kanggo memenuhi permintaan klinik;

2. Bahan titanium lan teknologi pangolahan canggih; 

3. Desain profil sing sithik mbantu nyuda iritasi jaringan alus;  

4. Lumahing anodized; 

5. Desain bentuk anatomi; 

6. Bolongan Combi bisa milih sekrup kunci uga sekrup korteks; 

Multi-axial-Distal-Femur-Locking-Plate

Indikasi:

Implan ortopedi kanggo piring ngunci femur distal multi-aksial cocog kanggo frur femur distal.

Digunakake kanggo sekrup ngunci Φ5.0, sekrup korteks Φ4.5, sekrup batal Φ6.5, ​​dicocogake karo set instrumen ortopedi 5.0 seri.

Spesifikasi Plat Kunci Kunci Distal Multi-aksial

Kode pesenan

Spesifikasi

10.14.27.05102000

Ngiwa 5 Bolongan

153mm

10.14.27.05202000

Tengen 5 Bolongan

153mm

* 10.14.27.07102000

Ngiwa 7 Bolongan

189mm

10.14.27.07202000

Kanan 7 Bolongan

189mm

10.14.27.09102000

Ngiwa 9 Bolongan

225mm

10.14.27.09202000

Kanan 9 Bolongan

225mm

10.14.27.11102000

Ngiwa 11 Bolongan

261mm

10.14.27.11202000

Kanan 11 Bolongan

261mm

Piring Ngunci Femist Distal

Fitur:  

1. Materi titanium lan teknologi pangolahan canggih; 

2. Desain profil sing sithik mbantu nyuda iritasi jaringan alus;  

3. Lumahing anodized; 

4. Desain bentuk anatomi; 

5. Bolongan Combi bisa milih sekrup pengunci lan sekrup korteks; 

Distal-Femur-Locking-Plate

Indikasi:

Implan medis kanggo piring kunci femur distal cocog kanggo frur femur distal.

Digunakake kanggo sekrup ngunci Φ5.0, sekrup korteks Φ4.5, sekrup batal Φ6.5, ​​dicocogake karo set instrumen medis 5.0 seri.

Spesifikasi Plat Pengunci Distal Femur

Kode pesenan

Spesifikasi

10.14.26.05102400

Ngiwa 5 Bolongan

153mm

10.14.26.05202400

Tengen 5 Bolongan

153mm

* 10.14.26.07102400

Ngiwa 7 Bolongan

189mm

10.14.26.07202400

Kanan 7 Bolongan

189mm

10.14.26.09102400

Ngiwa 9 Bolongan

225mm

10.14.26.09202400

Kanan 9 Bolongan

225mm

10.14.26.11102400

Ngiwa 11 Bolongan

261mm

10.14.26.11202400

Kanan 11 Bolongan

261mm

Plat balung titanium minangka implan ortopedi. Kasedhiya kanggo institusi medis, lan ditujokake kanggo ngobati lokasi patah pasien kanthi anestesi umum dening dokter terlatih utawa pengalaman ing ruang operasi sing cocog karo persyaratan lingkungan.

Kunci plate lan sistem sekrup duwe kaluwihan tinimbang sistem sekrup konvensional. Tanpa kontak intim iki, sekrup sing ngencengi bakal narik segmen balung menyang piring, nyebabake pangowahan ing posisi segmen osseous lan hubungan oklusal. Pelat / sistem sekrup konvensional mbutuhake adaptasi sing tepat saka piring menyang balung sing ndasari. Sistem plate / sekrup ngunci nyedhiyakake kaluwihan tartamtu tinimbang piring liyane ing babagan iki. Keuntungan sing paling penting bisa uga ora penting yen piring kasebut bisa ngubungi tulang sing ndasari ing kabeh wilayah. Nalika sekrup dikencengi, dheweke "ngunci" ing plat e, saengga stabilake segmen kasebut tanpa prelu kompres balung ing piring. Iki nggawe mokal kanggo sisipan sekrup kanggo ngowahi pengirangan.

Plat balung ngunci diprodhuksi dening titanium murni, sing digunakake kanggo rekonstruksi lan fiksasi internal Clavicle, perangan awak lan patah tulang sing ora teratur utawa cacat balung. Produk kasebut diwenehake ing kemasan sing dudu disterilisasi lan mung ditrapake kanggo nggunakake siji.

Bolongan kombinasi sing ana bolongan Utas lan bolongan komprèsi ing piring ngunci bisa digunakake kanggo ngunci lan kompresi, sing gampang dipilih dokter. Kontak winates antarane piring tulang lan balung nyuda kerusakan pasokan getih periosteal. Sistem pelat / sekrup pengunci yaiku ora ngganggu perfusi balung kortikal sing ndasari kaya piring konvensional, sing ngompres ing sisih ngisor piring menyang balung korteks .

Sistem plate / sekrup ngunci ditampilake nyedhiyakake fiksasi sing luwih stabil tinimbang sistem plate / sekrup nonlocking konvensional.

Nggunakake sistem plate / sekrup ngunci yaiku sekrup sing ora bisa diluncurake saka piring. Iki tegese sanajan sekrup dilebokake ing celah fraktur, ngeculake sekrup ora bakal kelakon. Kajaba iku, yen cangkokan tulang meneng ing piring, sekrup pengunci ora bakal longgar sajrone fase penggabungan lan penyembuhan korupsi. Keuntungan sing bisa digunakake kanggo properti iki yaiku sistem pengunci / sekrup penguncian yaiku nyuda komplikasi inflamasi saka loosening perangkat keras. Wis dingerteni manawa perangkat keras sing longgar nyebar respon inflamasi lan ningkatake infeksi. Supaya hardware utawa sistem plate / sekrup ngunci, ngeculake sekrup saka piring utawa ngeculake kabeh sekrup saka sisipan tulang sing kudu kedadeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: