plate arc mini trauma maksilofasial

Katrangan singkat:

Lamaran

Desain kanggo perawatan bedah fraktur trauma maxillofacial, digunakake kanggo bagean irung, pars utawa bitalis, pars zygomatica, wilayah maxilla, mandible (trauma sing gampang lan stabil).


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: titanium murni medis

Kekandelan: 1.0mm

Spesifikasi produk

Barang No.

Spesifikasi

10.01.03.06017000

6 bolongan

32mm

10.01.03.08017000

8 bolongan

41mm

Fitur & Keuntungan:

19-mini-(1)

 piring balung nggunakake titanium murni ZAPP khusus khusus Jerman minangka bahan baku, kanthi biocompatibilitas lan distribusi ukuran butir sing luwih seragam. Aja mengaruhi ujian MRI / CT

 bolongan piring duwe desain cekung, piring lan sekrup bisa nyawiji kanthi luwih cedhak karo insisure ngisor, nyuda rasa ora nyaman tssue alus.

 pinggiran piring balung alus, nyuda stimulasi jaringan alus.

Sekrup sing cocog:

Sekrup pengeboran otomatis φ2.0mm

Sekrup nutul mandiri φ2.0mm

Instrumen sing cocog:

pengeboran medis φ1.6 * 12 * 48mm

driver sekrup kepala salib: SW0.5 * 2.8 * 95mm

cekelan kopling cepet langsung 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: