ngunci rekonstruksi 120 ° anatomis piring 120 (siji bolongan pilih rong jinis sekrup)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: titanium murni medis

Kekandelan: 2,4mm

Spesifikasi produk

Barang No.

Spesifikasi

10.13.06.12117101

kiwa

S

12 bolongan

132mm

10.13.06.12217101

bener

S

12 bolongan

132mm

10.13.06.13117102

kiwa

M

13 bolongan

138mm

10.13.06.13217102

bener

M

13 bolongan

138mm

10.13.06.14117103

kiwa

L

14 bolongan

142mm

10.13.06.14217103

bener

L

14 bolongan

142mm

Indikasi:

 Trauma sing bisa ditindakake:

Fraktur kompromi cacat mandhiri, ora stabil, nonunion lan cacat balung sing kena infeksi.

 Rekonstruksi mandible:

Kanggo rekonstruksi kaping pisanan utawa kaping pindho, digunakake kanggo korupsi balung utawa cacat pamblokiran balung sing disosiatif (Yen operasi kaping pisanan ora ana cangkokan tulang, piring rekonstruksi mung bakal ngetrapake wektu sing winates, lan kudu nggawe operasi korupsi balung nomer loro kanggo ndhukung pate rekonstruksi).

Fitur & Keuntungan:

 Jarak lempeng rekonstruksi minangka desain khusus kanggo fiksasi sajrone operasi, ningkatake fenomena konsentrasi stres ing wilayah tartamtu lan kekuatan lemes.

 siji bolongan pilih rong jinis sekrup: ngunci plate anatomi rekonstruksi maksillofacial bisa nyadari rong cara tetep: dikunci lan ora dikunci. Kunci sekrup mblokir balung balung lan ing wektu sing padha ngunci piring, kaya dhukungan fiksasi eksternal. Sekrup sing ora ngunci bisa nggawe fiksasi sudut lan kompresi.

Sekrup sing cocog:

screw2,4mm sekrup nutul awake

Sekrup pengunci φ2.4mm

Instrumen sing cocog:

latihan bor medis φ1.9 * 57 * 82mm

driver sekrup kepala salib: SW0.5 * 2.8 * 95mm

cekelan kopling cepet langsung


Minangka organ rai sing penting kanggo njaga kaendahan, bentuk mandible duwe peran penting ing estetika rai. Akeh faktor kayata trauma, infeksi, reseksi tumor lan liya-liyane bisa nyebabake cacat. Cacat saka mandible ora mung mengaruhi tampilan pasien, nanging uga nyebabake ora normal ing mamah, ngulu, wicara, lan fungsi liyane. Rekonstruksi mandibula sing becik ora mung bisa nggayuh kesinambungan lan integritas balung mandibular lan mulihake tampilan rai, nanging uga nyedhiyakake kahanan dhasar kanggo mbalekake fungsi fisiologis pasca operasi kayata mamah, ngulu lan wicara.

Penyebab cacat mandible

Terapi tumor: ameloblastoma, myxoma, karsinoma, sarkoma.

Cedera traumatik sing nyuda: umume kedadeyan saka cedera kecepatan dhuwur kayata senjata api, kacilakan industri, lan tabrakan kendaraan bermotor kadang-kadang.

Kahanan inflamasi utawa infeksi.

Tujuan Rekonstruksi

1. Pulihake bentuk asli sisih ngisor ngisor pasuryan lan amanat

2. Tetep terus-terusan mandible lan pulihake hubungan posisi spasial ing antarane jaringan mandible lan jaringan alus ing sekitare

3. mulihake fungsi mamah, ngulu, lan wicara sing apik

4. Jaga saluran napas sing cukup

Ana papat jinis mikrorekonstruksi cacat mandibular. Resume trumauma lan tumor bisa nyebabake katon lan nyebabake defisit fungsional kayata maloklusi amarga cedera otot sepihak. Kanggo ndandani cacat tampilan lan mbentuk maneh fungsi, akeh cara operasi duwe dikembangake, lan kesulitan rekonstruksi mandible sing sukses yaiku pilihan metode sing paling apik. Amarga kerumitan cacat mandibular, sawetara klasifikasi lan cara perawatan sistematis sing gampang, praktis lan ditampa umum isih kosong. Schultz et al. nduduhake cara klasifikasi sing disederhanakake anyar lan metode sing cocog kanggo rekonstruksi lan ndandani mandible liwat praktik, sing diterbitake ing jurnal PRS paling anyar. Klasifikasi iki fokus ing integritas vaskular ing area panampa, kanthi tujuan kanggo ndandani mandibular kompleks kanthi akurat cacat kanthi cara mikrosurgis. Cara pisanan dipérang dadi patang jinis miturut kompleksitas operasi rekonstruktif. Garis tengah ngisor mandible yaiku wates. Tipe 1 duweni cacat sepihak sing ora nglibatake Angle mandibular, tipe 2 duweni cacat sepihak sing nglibatake Angle mandibular ipsilateral, tipe 3 duwe cacat bilateral sing ora ana ing sisih lorone Angle mandibular, lan tipe 4 duwe cacat bilateral sing nglibatake unilateral utawa Angle mandibular bilateral. Saben jinis dipérang dadi tipe A (ditrapake) lan jinis B (ora ditrapake) miturut prau ipsilateral cocog kanggo anastomosis. Tipe B mbutuhake anastomosis saka prau serviks kontralateral. Kanggo kasus tipe 2, perlu diandharake manawa proses kondilar digunakake kanggo mutusake bahan korupsi sing digunakake: Keterlibatan kondilar sepihak yaiku 2AC / SM, lan ora ana keterlibatan kondilar yaiku 2A /B. Adhasar klasifikasi ing ndhuwur lan ngelingi cacat kulit, dawa cacat mandibula, kebutuhan kanggo untu, lan kahanan khusus liyane, ahli bedah luwih milih jinis tutup tulang gratis sing bakal digunakake.

Pelat Rekonstruksi Preformed ditrapake kanggo digunakake ing operasi oral lan maxillofacial, trauma lan operasi rekonstruktif. Iki kalebu rekonstruksi mandibula utami, patah tulang kominutasi lan kreteg sementara sing tundha rekonstruksi sekunder sing tundha, kalebu fraktur mandible edentual lan / utawa atrofik, uga fraktur sing ora stabil. Mupangat Pasien - kanthi ngupayakake entuk asil estetis sing memuaskan lan nyuda wektu operasi. Pelat Spesifik Pasien kanggo Mandible ngilangi stres mekanik sing kena pengaruh saka lempeng lempitan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: