piring interan cranial got I

Katrangan singkat:

Lamaran

Pemulihan saraf, digunakake kanggo ndandani operasi tengkorak lan dekompresi.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: titanium murni medis

Spesifikasi produk

detail

Kandel

Barang No.

Spesifikasi

0.4mm

12.40.4010.121204

12x12

Non-anodized

12.40.4010.161604

16x16

12.40.4010.181804

18x18

12.40.4010.222204

22x22

12.40.4010.121204

12x12

Anodized

12.40.4110.161604

16x16

12.40.4110.181804

18x18

12.40.4110.222204

22x22

0,6mm

12.40.4010.121206

12x12

Non-anodized

12.40.4010.161606

16x16

12.40.4010.181806

18x18

12.40.4010.222206

22x22

12.40.4010.121206

12x12

Anodized

12.40.4110.161606

16x16

12.40.4110.181806

18x18

12.40.4110.222206

22x22

Fitur & Keuntungan:

 Ora ana atom wesi, ora ana magnetisasi ing medan magnet. Ora ana efek × -ray, CT lan MRI sawise operasi.

 Sipat kimia sing stabil, kompatibilitas biokompatibilitas lan ketahanan korosi.

 Atose entheng lan dhuwur. Terus nglindhungi masalah otak.

 Fibroblast bisa tuwuh dadi bolongan bolong sawise operasi, supaya bolong titanium lan jaringan terintegrasi. Materi perbaikan intrakranial sing cocog!

01

Sekrup sing cocog:

Sekrup pengeboran otomatis φ1.5mm

Sekrup pengeboran otomatis φ2.0mm

Instrumen sing cocog:

driver sekrup salib: SW0.5 * 2.8 * 75mm

cekelan kopling cepet langsung

pemotong kabel (gunting bolong)

tang cetakan bolong


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: