Plat Penguncian Fibular Distal

Katrangan singkat:

 


Detail Produk

Tag Produk

Distal Anterior lateral Fibular Locking Plate-I Type

Pelat pengunci trauma fiberal lateral distal yaiku fitur bentuk lan profil anatomi, distal lan sadawane poros fiber.

Fitur:  

1. Diproduksi ing titanium lan teknologi pangolahan canggih;

2. Desain profil sing sithik mbantu nyuda iritasi jaringan alus; 

3. Lumahing anodized;

4. Desain bentuk anatomi; 

5. Bolongan gabungan bisa milih sekrup kunci uga sekrup korteks;

Distal-Anterior-Lateral-Fibular-Locking-Plate-I-Type

Indikasi:

Pelat implan kunci lateral anterior distal sing dituduhake kanggo patah tulang, osteotomi lan nonunion saka wilayah metaphyseal lan diaphyseal ing fibal distal, utamane ing balung osteopenik.

Digunakake kanggo sekrup ngunci Φ3.0, sekrup korteks Φ3.0, dicocogake karo set instrumen bedah 3.0 seri.

Kode pesenan

Spesifikasi

10.14.35.04101000

Ngiwa 4 Bolongan

85mm

10.14.35.04201000

Kanan 4 Bolongan

85mm

* 10.14.35.05101000

Ngiwa 5 Bolongan

98mm

10.14.35.05201000

Tengen 5 Bolongan

98mm

10.14.35.06101000

Ngiwa 6 Bolongan

111mm

10.14.35.06201000

Kanan 6 Bolongan

111mm

10.14.35.07101000

Ngiwa 7 Bolongan

124mm

10.14.35.07201000

Kanan 7 Bolongan

124mm

10.14.35.08101000

Ngiwa 8 Bolongan

137mm

10.14.35.08201000

Kanan 8 Bolongan

137mm

Distal Posterior Fibular Locking Plate-II Type

Implan piring pengunci fibre lateral posterior ing sisih ndhuwur yaiku fitur bentuk lan profil anatomi, distal lan sadawane poros fiber.

Fitur:  

1. Diproduksi dening titanium lan teknologi pangolahan canggih;

2. Desain profil sing sithik mbantu nyuda iritasi jaringan alus; 

3. Lumahing anodized;

4. Desain bentuk anatomi; 

5. Bolongan Combi bisa milih sekrup pengunci lan sekrup korteks; 

Distal-Posterior-Lateral-Fibular-Locking-Plate-II-Type

Indikasi:

Pelat pengunci ortopedi lateral posterior sisih mburi sing dituduhake kanggo patah tulang, osteotomi lan nonunion saka wilayah metaphyseal lan diaphyseal ing fibal distal, utamane ing balung osteopenik.

Digunakake kanggo sekrup ngunci Φ3.0, sekrup korteks Φ3.0, dicocogake karo set instrumen medis 3,0 sry.

Kode pesenan

Spesifikasi

10.14.35.04102000

Ngiwa 4 Bolongan

83mm

10.14.35.04202000

Kanan 4 Bolongan

83mm

* 10.14.35.05102000

Ngiwa 5 Bolongan

95mm

10.14.35.05202000

Tengen 5 Bolongan

95mm

10.14.35.06102000

Ngiwa 6 Bolongan

107mm

10.14.35.06202000

Kanan 6 Bolongan

107mm

10.14.35.08102000

Ngiwa 8 Bolongan

131mm

10.14.35.08202000

Kanan 8 Bolongan

131mm

Distal Fibular Locking Plate-III Type Distal

Pelat pengunci trauma lateral distal yaiku fitur bentuk lan profil anatomi, distal lan sadawane poros fiber.

Fitur:  

1. Lumahing anodized;

2. Desain bentuk anatomi;

3. Diproduksi ing titanium lan teknologi pamroses lanjutan;

4. Desain profil sing sithik mbantu nyuda iritasi jaringan alus; 

5. Bolongan Combi bisa milih sekrup pengunci lan sekrup korteks; 

Distal-Lateral-Fibular-Locking-Plate-III-Type

Indikasi:

Pelat pengunci fibre lateral distal dituduhake kanggo patah tulang, osteotomi lan nonunion saka wilayah metaphyseal lan diaphyseal saka fibal distal, utamane ing balung osteopenik.

Digunakake kanggo sekrup ngunci Φ3.0, sekrup korteks Φ3.0, dicocogake karo set instrumen ortopedi 3.0 seri.

Kode pesenan

Spesifikasi

10.14.35.04003000

4 Bolongan

79mm

10.14.35.05003000

5 Bolongan

91mm

10.14.35.06003000

6 Bolongan

103mm

10.14.35.08003000

8 Bolongan

127mm

Plat kunci wis maju nanging utamane bubar dadi bagean teknik arsenal osteosintesis ahli bedah ortopedi lan traumatologi saiki. Nanging, konsep pelat kunci dhewe asring terus disalahpahami lan akibate malah disalahake. Sacara ringkes, pelat pengunci tumindak kaya fixator eksternal nanging tanpa kekurangan sistem eksternal ora mung transfusi jaringan alus, nanging uga babagan mekanika lan risiko sepsis. Sejatine luwih akeh "fixator internal" 

Plat balung titanium kanthi macem-macem jinis lan spesifikasi wis dirancang miturut situs panggunaan lan bentuk balung anatomi lan ngelingi ukuran kekuwatan, supaya bisa gampang milih lan nggunakake ahli bedah ortopedi. Plat titanium digawe saka bahan titanium sing disaranake AO, sing cocog kanggo fiksasi internal franial-maxillofacial, clavicle, anggota awak lan panggul.

Plat balung titanium (pelat balung penguncian) dirancang supaya lempeng balung anatomi sing lurus lan beda kanthi kekandelan lan jembaré miturut situs implantasi sing beda.

Plat balung titanium (pelat balung penguncian) dimaksudake kanggo digunakake kanggo rekonstruksi lan fiksasi internal klavikula, anggota awak lan patah tulang sing ora teratur utawa cacat balung, supaya bisa nambani patah tulang. Ing proses panggunaan, piring balung ngunci digunakake bebarengan karo sekrup pengunci kanggo mbentuk dhukungan fiksasi internal sing stabil lan kuwat. Produk kasebut diwenehake ing kemasan sing dudu disterilisasi lan mung ditrapake kanggo nggunakake siji.

Ing balung osteopenik utawa patah tulang kanthi pirang-pirang fragmen, tuku balung sing aman karo sekrup konvensional bisa uga dikompromi. Sekrup ngunci ora gumantung ing kompresi balung / piring kanggo nolak beban pasien nanging bisa uga padha karo pirang-pirang piring agul-agul cilik. Ing balung osteopenik utawa patahan multifragmentary, kemampuan ngunci sekrup dadi konstruk sudhut tetep penting. Kanthi nggunakake sekrup ngunci ing piring balung, dibangun sudut tetep.

Disimpulake yen ana asil fungsional sing kepenak kanthi fiksasi fraktur humerus proksimal nganggo piring kunci. Nalika nggunakake fiksasi piring kanggo patah, posisi piring paling penting. Amarga stabilitas sudut, piring kunci minangka implan sing nguntungake yen ana fraksi humeral proksimal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: