Budaya perusahaan

Budaya perusahaan minangka kekarepan, ambisi lan tujuan umum. Iki nuduhake semangat unik lan positif kita. Kangge, minangka aspek penting kanggo ningkatake daya saing inti perusahaan, bisa nambah kohesi tim lan motivasi kreativitas karyawan.

Orièntasi Wong

Kabeh karyawan, kalebu manajer perusahaan, minangka rezeki sing paling terkenal ing perusahaan kita. Kerja keras lan usaha sing nggawe Shuangyang dadi perusahaan skala iki. Ing Shuangyang, kita ora mung butuh pimpinan sing pinunjul, nanging uga bakat sing mantep lan kerja sregep sing bisa ngasilake mupangat lan nilai kanggo kita, lan sing bisa nggawe bareng karo kita. Manajer ing kabeh level kudu dadi pramuka bakat kanggo ngrekrut personel sing luwih mampu. Kita butuh akeh talenta sing semangat, ambisi, lan kerja keras supaya sukses ing mbesuk. Mula, kita kudu nulungi karyawan sing duwe katrampilan lan integritas supaya bisa nemokake papan sing pas lan nggunakake kompetensi. 

Kita tansah nyengkuyung karyawan supaya tresna marang kulawarga lan tresna marang perusahaan, lan ditindakake saka prekara cilik. Kita menehi saran supaya kerja dina iki kudu rampung dina iki, lan karyawan kudu kerja kanthi efektif kanggo nggayuh tujuane saben dina supaya bisa entuk asil win-win kanggo para staf lan perusahaan. 

Kita wis nggawe sistem kesejahteraan staf kanggo ngurus saben karyawan lan kulawargane supaya kabeh kulawarga gelem ndhukung kita. 

Integritas

Kejujuran lan kapercayan minangka kabijakan paling apik. Wis pirang-pirang taun, "integritas" minangka salah sawijining prinsip dhasar ing Shuangyang. Kita ngoperasikake integritas supaya bisa entuk pangsa pasar kanthi "kejujuran" lan menangake para pelanggan kanthi "kredibilitas". Kita njaga integritas nalika urusan karo para pelanggan, masarakat, pamrentah lan karyawan, lan pendekatan iki wis dadi aset intangible penting ing Shuangyang. 

Integritas minangka prinsip dhasar saben dina, lan sifat kasebut tanggung jawab. Ing Shuangyang, kita nganggep kualitas minangka urip perusahaan, lan njupuk pendekatan adhedhasar kualitas. Luwih saka dasawarsa, karyawan tetep, rajin lan darmabakti nindakake "integritas" kanthi rasa tanggung jawab lan misi. Lan perusahaan kasebut menang judhul kayata "Enterprise of Integrity" lan "Exclusive Enterprise of Integrity" sing dianugerahi biro provinsi kaping pirang-pirang.

Kita ngarep-arep nggawe sistem kerjasama sing bisa dipercaya lan entuk kahanan win-win karo mitra sing uga percaya integritas.

Inovasi

Ing Shuangyang, inovasi minangka motif pangembangan, lan uga cara utama kanggo ningkatake daya saing inti perusahaan.

Kita mesthi nyoba nggawe lingkungan inovatif sing populer, nggawe sistem inovatif, ngolah pikiran inovatif lan nuwuhake semangat inovatif. Kita nyoba memperkaya konten inovatif amarga produk wis inovasi kanggo memenuhi tuntutan pasar lan manajemen diganti kanthi proaktif supaya bisa mupangat tumrap para pelanggan lan perusahaan. Kabeh staf dianjurake kanggo melu inovasi. Pemimpin lan manajer kudu nyoba mbenakake cara manajemen perusahaan, lan staf umum kudu ngowahi gaweyane dhewe-dhewe. Inovasi kudu dadi semboyan kabeh wong. Kita uga nyoba ngluwihi saluran inovatif. Mekanisme komunikasi internal wis ditingkatake kanggo ningkatake komunikasi sing efektif supaya bisa menehi inspirasi kanggo inovasi. Lan akumulasi ilmu ditingkatake kanthi sinau lan komunikasi supaya bisa nambah kemampuan inovasi. 

Barang mesthi owah. Ing mbesuk, Shuangyang bakal ngetrapake lan ngontrol inovasi kanthi efektif ing telung aspek, yaiku strategi perusahaan, mekanisme organisasi lan manajemen saben dinane, kanggo nuwuhake "swasana" sing disenengi karo inovasi lan nuwuhake "semangat inovasi" sing langgeng.

Paribasan kasebut ujar manawa "tanpa ngetungake langkah-langkah cilik lan gampang digoleki, ewonan mil ora bisa digayuh." Mula, kanggo mujudake komitmen kita marang keunggulan, kita kudu nindakake inovasi kanthi cara saderenge, lan ngetrapake ide yen "produk nggawe perusahaan dadi apik banget, lan daya tarik nggawe wong apik banget".

Keunggulan

Kanggo nggayuh kaunggulan tegese kita kudu nemtokake pathokan. Lan kita isih kudu cara sing dawa banget kanggo mujudake sesanti "pinunjul sing ndadekake keturunan Tionghoa". Kita target kanggo nggawe merek ortopedi nasional sing paling apik lan paling unik. Lan ing pirang-pirang dekade kepungkur, kita bakal minimalake kesenjangan karo merek internasional lan nyoba supaya cepet.

Perjalanan sewu mil diwiwiti kanthi langkah siji. Ngenani nilai "orientasi wong", kita bakal nglumpukake karyawan sing wicaksana, gigih, praktis lan profesional kanggo sinau kanthi rajin, inovasi kanthi wani, lan menehi kontribusi kanthi aktif. Kita bakal fokus ing kualitas lan njaga integritas nalika ngupayakake keunggulan individu lan perusahaan kanggo nggayuh impen sing hebat supaya Shuangyang dadi merek nasional sing misuwur.