Pambuka perusahaan

Profil Perusahaan

Jiangsu Shuangyang Medical Instrument Co., Ltd. didegaké ing taun 2001, jembaré 18000 m2 , kalebu jembar lantai luwih saka 15000 m2. Ibukuthané sing wis ndaftar udakara 20 yuta Yuan. Minangka perusahaan nasional sing didedikake kanggo R&D, manufaktur, penjualan lan layanan implan ortopedi, kita entuk sawetara paten nasional.

Keuntungan kita

Paduan titanium lan titanium minangka bahan baku kita. Kita nindakake kontrol kualitas sing ketat, lan milih merek terkenal domestik lan internasional, kayata Baoti lan ZAPP, minangka panyedhiya bahan baku. Kangge, kita dilengkapi peralatan produksi lan piranti kelas dunia kalebu pusat mesin, mesin panggilingan, mesin panggilingan CNC, lan pembersih ultrasonik, lan liya-liyane, uga alat ukur sing pas kalebu tester universal, tester torsi elektronik lan proyektor digital, lsp. Thanks menyang sistem manajemen sing canggih, kita entuk Sertifikat Sistem Manajemen Mutu ISO9001: 2015, Sertifikat Sistem Manajemen Mutu ISO9001: 2016, lan sertifikat TUV CE. Kita uga sing pertama lulus pamriksa miturut Peraturan Enforcement (Pilot) kanggo Praktek Manufaktur Medis sing Bisa Ditanam kanggo Piranti Medis sing diatur dening Biro Nasional ing taun 2007.

Apa sing wis rampung?

Thanks kanggo pandhuan sing tliti lan dhukungan saka spesialis, profesor, lan klinik ortopedi sing misuwur, kita ngluncurake pirang-pirang produk unggulan sing disesuaikan kanggo bagean balung manungsa sing beda-beda, kalebu ngunci sistem fiksasi piring balung, sistem fiksasi pelat balung titanium, sekrup & gasket kaleng titanium sistem, ngunci sistem fiksasi internal maxillofacial, sistem fiksasi internal maxillofacial, sistem ikatan titanium, sistem bolong titanium anatomi, sistem batang sekrup torakolumbar posterior, sistem fiksasi laminoplasti lan seri alat dhasar, lsp. Kita uga duwe set instrumen bedah sing profesional kanggo memenuhi macem-macem kabutuhan klinis. Pujian sing akeh ditampa saka dokter lan pasien kanggo produk sing gampang digunakake kanthi desain sing bisa dipercaya lan mesin sing apik, sing bisa ngasilake wektu sing cepet.

Budaya Perusahaan

China ngimpi lan ngimpi Shuangyang! Kita bakal tetep nduwe tujuan asli dadi perusahaan sing didhukung, tanggung jawab, ambisius lan humanistik, lan tundhuk karo ide "orientasi, integritas, inovasi, lan keunggulan" wong. Kita mutusake dadi merek nasional sing misuwur ing industri Instrumen medis. Ing Shuangyang, kita mesthi sugeng rawuh bakat sing kepengin ngupayakake nggawe masa depan sing cerah karo kita.

Bisa dipercaya lan kuwat, saiki kita wis ngadeg ing sejarah. Lan budaya Shuangyang wis dadi landhesan lan momentum kita kanggo nggawe inovasi, golek kasampurnan, lan mbangun merek nasional.

Gegayutan karo Industri

Sajrone periode Pencerahan wiwit taun 1921 nganti 1949, ortopedi obat-obatan Kulon isih diwiwiti ing China, mung ing sawetara kutha. Sajrone periode kasebut, spesialisasi ortopedi pisanan, rumah sakit ortopedi lan masarakat ortopedi wiwit katon. Saka 1949 nganti 1966, orthopaedics mboko sithik dadi spesialisasi independen ing sekolah kedokteran utama. Keahlian ortopedi kanthi bertahap didegake ing rumah sakit. Institusi riset ortopedi didegake ing Beijing lan Shanghai. Partai lan pamrentah kasebut nyengkuyung banget kanggo pelatihan dhokter ortopedi. 1966-1980 minangka periode sing angel, sepuluh taun geger, riset klinis lan riset sing angel angel ditindakake, ing panelitian dhasar teori, penggantian gabungan buatan lan aspek kemajuan liyane. Sambungan gawean wiwit ditiru lan perkembangan implan bedah balung mburi wiwit thukul. Saka 1980 nganti 2000, kanthi pangembangan riset dhasar lan klinis kanthi cepet ing operasi tulang punggung, operasi sendi lan orthopaedik trauma, cabang ortopedi Asosiasi Medis Tiongkok didegake, Jurnal Ortopedi Cina didegake, lan spesialisasi ortopedi lan klompok akademik padha mantep. Wiwit taun 2000, pedoman kasebut wis ditemtokake lan distandardisasi, teknologi wis terus ditambah, perawatan penyakit saya cepet, lan konsep perawatan wis apik. Sejarah pangembangan bisa dirangkum dadi: ekspansi skala industri, spesialisasi, diversifikasi lan internasionalisasi.

20150422-JQD_4955

Panjaluk aplikasi ortopedi lan kardiovaskular akeh ing saindenging jagad, masing-masing kalebu 37,5% lan 36,1% pasar biologis global; kaping pindho, perawatan luka lan operasi plastik minangka produk utama, yaiku 9,6% lan 8,4% saka pasar biomaterial global. Produk implan ortopedi utamane kalebu: utomo, trauma, sendi buatan, produk obat olahraga, bedah saraf (titanium mesh kanggo ndandani tengkorak) Tingkat pertumbuhan rata-rata komposit antara 2016 lan 2020 yaiku 4,1%, lan umume, pasar ortopedi bakal tuwuh ing tingkat pertumbuhan saka 3,2% saben taun. Peralatan medis ortopedi China telung kategori utama produk: sendi, trauma lan tulang punggung.

Tren pangembangan biomaterial ortopedi lan piranti implan:
1. Biomaterial sing nyebabake jaringan (lapisan HA komposit, biomaterial nano);
2. Teknik jaringan (bahan scaffold sing ideal, macem-macem diferensiasi sel induk, faktor produksi tulang);
3. Obat regeneratif ortopedi (regenerasi jaringan tulang, regenerasi jaringan tulang rawan);
4. Aplikasi biomaterial nano ing ortopedi (perawatan tumors balung);
5. Kustomisasi pribadi (teknologi cetak 3D, teknologi mesin presisi);
6. Biomekanik ortopedi (manufaktur bionik, simulasi komputer);
7. Teknologi invasif minimal, teknologi cetak 3D.

16