Pesen ketua

Nilai perusahaan, kaya dene wong, ora gumantung karo apa sing wis digayuh kanthi gedhe. Nanging, iku gumantung karo misi perusahaan sing nyata. Pangembangan Shuangyang sing terus-terusan didhasarake ing upaya supaya terus ngupayakake impen.

Ing kahanan anyar sing ditampilake kanthi tantangan lan kesempatan, risiko lan pangarep-arep, perusahaan nambah kekuwatan lan nggawe rencana umum. Kita nyoba nambah kekuwatan sing komprehensif, nuwuhake daya saing regional, lan nggawe kesadaran merek kanggo nggedhekake skala bisnis lan standarisasi manajemen. Kita ngerti kanthi cetha manawa ora maju yaiku bali. Ing mbesuk, kompetisi gumantung karo inovasi teknologi, ambane merek lan kekuwatan internal, kekuwatan eksternal lan kemampuan pangembangan berkelanjutan kanggo perusahaan.

Bosok lan pati nunggu ing ngarep yen sampeyan ora ngganti lan ganti. Pangembangan Shuangyang minangka sejarah transformasi lan transcending sing terus-terusan. Sanajan minangka proses sing angel lan nglarani, kita ora bakal getun amarga nggawe manawa industri instrumen medis Cina mbesuk.

Minangka pimpinan perusahaan, aku ngerti tanggung jawab gedhe, uga kompetisi pasar sing surem. Jiangsu Shuangyang Medical Instrument Co., Ltd. bakal ngetrapake ide manajemen "orientasi, integritas, inovasi, lan keunggulan wong", netepi komitmen "ngetrapake hukum, nggawe inovasi, lan ngupayakake kayekten", lan njaga koperasi semangat sing "saling nguntungake lan menang kabeh". Kita darmabakti kanggo pangembangan bebarengan masarakat, perusahaan, klien lan karyawan.

Ketua   

qm