Sekrup Kompresi Tanpa Kepala Cannulated

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Rew2.4 Sekrup Kompresi Tanpa Kepala Cannulated

Bahan: Paduan titanium

Diameteripun: 2,4mm

Spesifikasi produk

d

Barang No.

Spesifikasi

11.08.0424.008313

2,4 * 8mm

11.08.0424.009313

2,4 * 9mm

11.08.0424.010313

2,4 * 10mm

11.08.0424.011313

2,4 * 11mm

11.08.0424.012313

2,4 * 12mm

11.08.0424.013313

2,4 * 13mm

11.08.0424.014313

2,4 * 14mm

11.08.0424.016313

2,4 * 16mm

11.08.0424.018313

2,4 * 18mm

11.08.0424.020313

2,4 * 20mm

11.08.0424.022313

2,4 * 22mm

11.08.0424.024313

2,4 * 24mm

11.08.0424.026313

2,4 * 26mm

11.08.0424.028313

2,4 * 28mm

11.08.0424.030313

2,4 * 30mm

Indikasi:

 Kasedhiya kanthi dawa Utas sing dawa lan dawa kanggo nambani macem-macem indikasi.

 2.4mm Screws Headless Screws dimaksudake kanggo fiksasi patah tulang intra-artikular lan ekstra-artikular lan ora ana balung cilik lan fragmen balung cilik; arteri saka sendi cilik; bunionectomies lan osteotomies, kalebu scaphoid lan balung carpal liyane, metacarpals, tarsals, metatarsals, patella, ulnar styloid, capitellum, radial head lan radial styloid.

Fitur & Keuntungan:

 Pilih bar aloi titanium medis khusus sing diimpor, entuk kekerasan ndhuwur lan keluwesan

 Mesin bubut pemotongan longsinal otomatis Swiss-kelas Swiss, nggawe mesin siji-wektu

 Lumahing sekrup nganggo teknologi anodisasi unik, bisa ningkatake kekerasan permukaan sekrup lan resistensi abrasif

Instrumen sing cocogs:

Φ0.9 Jarum sinulaman

Φ1.7 Bor latihan medis sing canulated

SW1.5 Obeng heksagon sing cannulated

Jeneng produk: Rew2,7 Sekrup Kompresi Tanpa Kepala

Bahan: Paduan titanium

Diameteripun: 2.7mm

Spesifikasi produk

5

Barang No.

Spesifikasi

11.08.0427.008313

2,7 * 8mm

11.08.0427.009313

2,7 * 9mm

11.08.0427.010313

2,7 * 10mm

11.08.0427.011313

2,7 * 11mm

11.08.0427.012313

2,7 * 12mm

11.08.0427.013313

2,7 * 13mm

11.08.0427.014313

2,7 * 14mm

11.08.0427.016313

2,7 * 16mm

11.08.0427.018313

2,7 * 18mm

11.08.0427.020313

2,7 * 20mm

11.08.0427.022313

2,7 * 22mm

11.08.0427.024313

2,7 * 24mm

11.08.0427.026313

2,7 * 26mm

11.08.0427.028313

2,7 * 28mm

11.08.0427.030313

2,7 * 30mm

Indikasi:

Kasedhiya kanthi dawa Utas sing dawa lan dawa kanggo nambani macem-macem indikasi.

Fitur & Keuntungan:

 Pilih bar aloi titanium medis khusus sing diimpor, entuk kekerasan ndhuwur lan keluwesan

 Mesin bubut pemotongan longsinal otomatis Swiss-kelas Swiss, nggawe mesin siji-wektu

 Lumahing sekrup nganggo teknologi anodisasi unik, bisa ningkatake kekerasan permukaan sekrup lan resistensi abrasif

Instrumen sing cocogs:

Φ0.9 Jarum sinulaman

Φ1.9 Bor latihan medis sing canulated

SW1.5 Obeng heksagon sing cannulated

Jeneng produk: Rew3.0 Sekrup Kompresi Tanpa Kepala Cannulated

Bahan: Paduan titanium

Diameteripun: 3.0mm

Spesifikasi produk

3

Barang No.

Spesifikasi

11.08.0430.016313

3.0 * 16mm

11.08.0430.018313

3.0 * 18mm

11.08.0430.020313

3.0 * 20mm

11.08.0430.022313

3.0 * 22mm

11.08.0430.024313

3.0 * 24mm

11.08.0430.026313

3.0 * 26mm

11.08.0430.028313

3.0 * 28mm

11.08.0430.030313

3.0 * 30mm

11.08.0430.032313

3.0 * 32mm

11.08.0430.034313

3.0 * 34mm

11.08.0430.036313

3.0 * 36mm

11.08.0430.038313

3.0 * 38mm

11.08.0430.040313

3.0 * 40mm

Indikasi:

 Kasedhiya kanthi dawa Utas sing dawa lan dawa kanggo nambani macem-macem indikasi.

 Screw Kompresi Tanpa Kepala 3.0mm ditujokake kanggo fiksasi patahan intra-artikular lan ekstra-artikuler lan nonunion balung cilik lan fragmen balung cilik; arteri saka sendi cilik; bunionectomies lan osteotomies, kalebu scaphoid lan balung carpal liyane, metacarpals, tarsals, metatarsals, patella, ulnar styloid, capitellum, radial head lan radial styloid.

Fitur & Keuntungan:

 Pilih bar aloi titanium medis khusus sing diimpor, entuk kekerasan ndhuwur lan keluwesan

 Mesin bubut pemotongan longsinal otomatis Swiss-kelas Swiss, nggawe mesin siji-wektu

 Lumahing sekrup nganggo teknologi anodisasi unik, bisa ningkatake kekerasan permukaan sekrup lan resistensi abrasif

Instrumen sing cocogs:

Φ1.1 Jarum Utas

Φ2.1 Bor latihan medis sing canulated

Obeng heksagon SW2.0

Jeneng produk: Rew3,5 Sekrup Kompresi Tanpa Kepala

Bahan: Paduan titanium

Diameteripun: 3.5mm

Spesifikasi produk

4

Barang No.

Spesifikasi

11.08.0435.020313

3,5 * 20mm

11.08.0435.022313

3,5 * 22mm

11.08.0435.024313

3,5 * 24mm

11.08.0435.026313

3,5 * 26mm

11.08.0435.028313

3,5 * 28mm

11.08.0435.030313

3,5 * 30mm

11.08.0435.032313

3,5 * 32mm

11.08.0435.034313

3,5 * 34mm

11.08.0435.036313

3,5 * 36mm

11.08.0435.038313

3,5 * 38mm

11.08.0435.040313

3,5 * 40mm

11.08.0435.042313

3,5 * 42mm

11.08.0435.044313

3,5 * 44mm

11.08.0435.046313

3,5 * 46mm

11.08.0435.048313

3,5 * 48mm

11.08.0435.050313

3,5 * 50mm

Indikasi:

 Kasedhiya kanthi dawa Utas sing dawa lan dawa kanggo nambani macem-macem indikasi.

 Sekrup Kompresi Tanpa Kepala 3.5mm ditujokake kanggo fiksasi patahan intra-artikular lan ekstra-artikuler lan nonunion balung cilik lan fragmen balung cilik; arteri saka sendi cilik; bunionectomies lan osteotomies, kalebu scaphoid lan balung carpal liyane, metacarpals, tarsals, metatarsals, patella, ulnar styloid, capitellum, radial head lan radial styloid.

Fitur & Keuntungan:

 Pilih bar aloi titanium medis khusus sing diimpor, entuk kekerasan ndhuwur lan keluwesan

 Mesin bubut pemotongan longsinal otomatis Swiss-kelas Swiss, nggawe mesin siji-wektu

 Lumahing sekrup nganggo teknologi anodisasi unik, bisa ningkatake kekerasan permukaan sekrup lan resistensi abrasif

Instrumen sing cocogs:

Φ1.1 Jarum Utas

Φ2,5 Bor bor medis sing canulated

Obeng heksagon SW2.0

Jeneng produk: Rew4.0 Sekrup Kompresi Tanpa Kepala Cannulated

Bahan: Paduan titanium

Diameteripun: 4.0mm

Spesifikasi produk

2

Barang No.

Spesifikasi

11.08.0440.020313

4,0 * 20mm

11.08.0440.022313

4,0 * 22mm

11.08.0440.024313

4.0 * 24mm

11.08.0440.026313

4,0 * 26mm

11.08.0440.028313

4,0 * 28mm

11.08.0440.030313

4,0 * 30mm

11.08.0440.032313

4.0 * 32mm

11.08.0440.034313

4,0 * 34mm

11.08.0440.036313

4,0 * 36mm

11.08.0440.038313

4,0 * 38mm

11.08.0440.040313

4,0 * 40mm

11.08.0440.042313

4,0 * 42mm

11.08.0440.044313

4,0 * 44mm

11.08.0440.046313

4,0 * 46mm

11.08.0440.048313

4.0 * 48mm

11.08.0440.050313

4,0 * 50mm

Indikasi:

Kasedhiya kanthi dawa Utas sing dawa lan dawa kanggo nambani macem-macem indikasi.

Fitur & Keuntungan:

 Pilih bar aloi titanium medis khusus sing diimpor, entuk kekerasan ndhuwur lan keluwesan

 Mesin bubut pemotongan longsinal otomatis Swiss-kelas Swiss, nggawe mesin siji-wektu

 Lumahing sekrup nganggo teknologi anodisasi unik, bisa ningkatake kekerasan permukaan sekrup lan resistensi abrasif

Instrumen sing cocogs:

Jarum .51.5

Φ2.7 Bor latihan medis sing canulated

Obeng heksagon SW2.5 Cannulated

Sistem Screw Cannulated ditrapake kanggo fiksasi fraktur, fusi, lan osteotomi balung gedhe lan cilik lan kalebu sekrup lan mesin cuci.

Kauntungan utama sekrup kaleng yaiku supaya bisa dilebokake ing kabel pandhuan utawa pin pandhuan. Dhiameter pin pandhuan luwih cilik tinimbang sekrup kaleng lan bisa dipasang kanthi luwih akurat nggunakake fluoroskopi ing ruang operasi. Kajaba iku, kanthi diameter cilik, pin pandhuan bisa dilebokake kaping pirang-pirang yen perlu kanggo nyelehake kanthi akurat tanpa kerusakan balung sing gedhe banget.

Kanthi diameter wiwit saka ø2.4 nganti ø7.3, sekrup kaleng nutupi macem-macem indikasi lan nambah kenyamanan kanggo ahli bedah kanthi dawa benang sing beda-beda sing ngidini dheweke milih sekrup lag sing cocog kanggo fraktur sing diwenehake.

Kabeh sekrup dikemas kaleng kanggo digunakake liwat kabel pandhuan. Saben sekrup utas sebagian utawa rampung nggunakake formulir waos batal. Sekrup balung sing canulated biasane digunakake ing bangkekan, pinggul, dhengkul, tungkak, lan sikil. Fraktur gulu femoral, gangguan sendi sacroiliac, plato tibial lan fraktur intercondylar femoral, patah tulang, patah talar, arthrodesis tungkak, arthrodesis subtalar, frur femur distal, lan aplikasi humeral, olecranon.

Sekrup dikemas kaleng supaya bisa digunakake liwat kabel pandhuan lan saben sekrup bisa utas sebagian utawa lengkap nggunakake formulir benang batal. Cannulasi ditrapake kanggo sisipan perkutane sing invasif minimal. Sekrup Utas Utas bisa digunakake kanggo nyelehake fragmen balung menyang tulang liyane, ing endi fragmen balung sing adoh dijupuk saka utas sekrup lan ditarik menyang fragmen korteks sing cedhak ing sisih ndhuwur sekrup. Sekrup utas kanthi utas kanggo digunakake kanggo nyetabilake patah tulang tanpa kompresi ing fraktur.

Biaya perawatan kesehatan sing tambah akeh lan sistem pembayaran sing ana gandhengane nyebabake pilihan biaya murah kayata sekrup kaleng. Ing fraktur sing ora digeser, sekrup bisa nyedhiyakake asil klinis sing padha karo pilihan biaya sing luwih dhuwur.

Iki dirancang kanggo nyuda iritasi jaringan alus dibandhingake karo kepala sekrup standar.

Sekrup sekrup Self-Tapping dirancang kanggo nggampangake sisipan sekrup lan bisa ngilangi kebutuhan nutul ing sawetara kasus.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: