piring lantai orbit anatomi

Katrangan singkat:

Lamaran

Desain khusus kanggo trauma lan rekonstruksi orbit, supaya bisa pulih wujud lan fungsi mata normal.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: titanium murni medis

Spesifikasi produk

Kandel

Barang No.

Spesifikasi

0.4mm

12.09.0411.303041

kiwa

30 * 30mm

12.09.0411.303042

bener

0,5mm

12.09.0411.303001

kiwa

12.09.0411.303002

bener

 

Kandel

Barang No.

Spesifikasi

0.4mm

12.09.0411.343643

kiwa

34 * 36mm

12.09.0411.343644

bener

0,5mm

12.09.0411.343603

kiwa

12.09.0411.343604

bener

Fitur & Keuntungan:

detail

 miturut anatomi lantai orbit lan struktur tembok orbit desain, kanthi efektif ngindhari bolongan optik lan struktur penting liyane

 anatomi, desain lobulated, sabisa kanggo nyuda beban kerja mbentuk, mulihake efekitas balung rongga orbit kanthi efektif, nyimpen wektu operasi, nyuda trauma operasi, kurang postoperatif komplikasi

 tembok orbit ngisor iku tipis kaya kertas, mulane njaga area sing angel ing mburi bolong titanium lantai orbit. Mbantu ngreset jaringan lan lemak bola mata sing dicekel, mulihake volume rongga orbit lan gerakan mripat, ningkatake surut mata lan diplopia.

Sekrup sing cocog:

Sekrup pengeboran otomatis φ1.5mm

Instrumen sing cocog:

driver sekrup kepala salib: SW0.5 * 2.8 * 75 / 95mm

cekelan kopling cepet langsung


Ing anatomi, orbit minangka rongga utawa soket tengkorak ing endi mripat lan appendage. "Orbit" bisa ngrujuk menyang soket tulang. Volume orbit ing manungsa diwasa yaiku 30 mililiter, mripat ngemot total 6,5 ml. Isi orbit kalebu mripat, fascia orbital lan retrobulbar, otot ekstraokular, saraf kranial, pembuluh getih, lemak, kelenjar lacrimal kanthi kanthong lan saluran, kelopak mata, ligamen palpebral medial lan lateral, mriksa ligamen, ligamentum suspensori, septum , ganglion ciliary lan saraf ciliary cekak.

Orbit kasebut bentuke kerucut utawa rongga pyramidal papat sisi, mbukak garis tengah pasuryan lan bali menyang endhas. Dasar, pucuk lan papat tembok nggawe saben orbit.

Tembok balung kanal orbital ing manungsa minangka mozaik saka pitung struktur sing beda kanthi embrio, kalebu balung zygomatik, balung sphenoid, kanthi swiwine sing luwih cilik sing nggawe kanal optik lan swiwine sing luwih gedhe mbentuk bagean posterior lateral saka proses orbital tulang , balung maxillary rodok olo lan medial sing, bebarengan karo balung lacrimal lan etmoid, mbentuk tembok medial saka kanal orbit. Sel udara etmoid tipis banget, lan mbentuk struktur sing dikenal minangka lamina papyracea, struktur tulang sing paling alus ing tengkorak, lan salah sawijining balung sing asring retak ing trauma orbit.

Tembok lateral dibentuk dening proses frontal zygomatic lan luwih posterior dening piring orbit sayap sphenoid sing luwih gedhe. Balung kasebut ketemu ing jahitan zygomaticosphenoid. Tembok lateral minangka tembok paling gedhe ing orbit, minangka permukaan sing paling akeh, dadi luwih gampang ditemoni banget kanthi trauma gaya kethul.

Fraktur tembok orbit ngisor yaiku fraktur sing paling umum ing fraktur blowout orbital, sing asring nyebabake komplikasi kayata invaginasi enofthalmic, kelainan gerakan okular, diplopia lan pamindhahan okular, sing akeh mengaruhi fungsi lan tampilan. Kanggo fraktur blowout orbital, operasi kudu ditindakake sanalika bisa ditindakake nalika invasi intraokular luwih saka 2mm lan area fraktur luwih gedhe kaya sing dikonfirmasi CT. Ing ndandani patah tulang orbital, bahan gawean sing umume digunakake kalebu balung tiruan hidroksiapatit, bahan sintetis polimer polietilen keropos, kompleks hidroksiapatit lan bahan logam titanium. Kanggo pilihan bahan implan ndandani orbit, bahan implan sing ideal kudune duwe ciri kaya ing ngisor iki: kompatibilitas biologis sing apik, gampang dibentuk lan dilebokake ing bagean cacat tembok orbit, kanthi gampang nahan konten orbit orane mula bisa njaga posisi mata normal, bisa ngganti ngilangi isi orbit lan nambah volume rongga orbit, paningkatan volume CT kanggo nggampangake pengamatan pasca operasi. Amarga bolong titanium gampang dibentuk lan fiksasi sing apik, mula ora ana sensitisasi, karsinogenesis lan teratogenisitas ing awak manungsa, lan bisa digabung karo jaringan tulang, epitel lan jaringan ikat, dadi bahan logam paling apik karo kompatibilitas .

Pelat Orbital Preformed dirancang saka data pindai CT. Pelat kasebut kalebu implan sing nyedhaki anatomi topografi lantai orbit manungsa lan tembok medial lan dimaksudake kanggo digunakake ing trauma craniomaxillofacial selektif. Bentuk telung dimensi sing wis digawe: Dirancang kanggo mlengkung lan nglereni minimal sing nyuda wektu sing dibutuhake kanggo piring kontur. Pinggir piring kontur: Kanggo sisipan piring sing gampang liwat sayatan kulit lan kurang gangguan ing antarane piring lan jaringan alus ing sekitare. Desain segmen: Kanggo ngatur ukuran piring kanggo ngatasi topografi orbit lan njaga wates lempeng kontur kanthi pojok sing landhep. Zona kaku: Mulihake bentuk menyang lantai orbit posterior kanggo njaga posisi globe sing bener. solusi lengkap kanggo ndandani lan rekonstruksi lantai orbit.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: