1,5 sekrup pengeboran diri

Katrangan singkat:

Lamaran

Pemulihan lan rekonstruksi bedah saraf, ndandani cacat kranial, mbantu mbentuk maneh kebutuhan cranium medium utawa gedhe, ndandani sekrup nganggo piring balung.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: paduan titanium medis

Spesifikasi produk

detail (2)

Barang No.

Spesifikasi

11.07.0115.004124

1,5 * 4mm

Non-anodized

11.07.0115.005124

1,5 * 5mm

11.07.0115.006124

1,5 * 6mm

detail (1)

Barang No.

Spesifikasi

11.07.0115.004114

1,5 * 4mm

Anodized

11.07.0115.005114

1,5 * 5mm

11.07.0115.006114

1,5 * 6mm

Fitur:

 paduan titanium sing diimpor kanggo nggayuh paling abot lan fleksibilitas optimal

 Swiss TONRNOS CNC bubut pemotongan otomatis

 proses oksidasi unik, ningkatake kekerasan permukaan sekrup lan resistensi nyandhang

12

Instrumen sing cocog:

driver sekrup salib: SW0.5 * 2.8 * 75mm

cekelan kopling cepet langsung

Piring profil paling endhek lan ujung profil sing lempeng lan profil piring sing amba ora ana kababane. Kasedhiya kanthi dawa sing luwih disesuaikan.

Kaluwihan sekrup paduan titanium :

1. Kekuwatan sing dhuwur. Kapadhetan titanium 4,51g / cm³, luwih dhuwur tinimbang aluminium lan luwih murah tinimbang baja, tembaga lan nikel, nanging kekuatane luwih dhuwur tinimbang logam liyane. Sekrup sing digawe saka paduan titanium entheng lan kuat.
2. resistensi korosi sing apik, paduan titanium lan titanium ing akeh media stabil banget, sekrup paduan titanium bisa ditrapake ing macem-macem lingkungan sing gampang korosif.
3. resistensi panas sing apik lan tahan suhu sithik. Sekrup paduan titanium bisa digunakake kanthi suhu nganti 600 ° C lan dikurangi 250 ° C, lan bisa njaga bentuk tanpa owah.
4. Non-magnetik, ora beracun. Titanium minangka logam nonmagnetik lan ora bakal magnet ing medan magnet sing dhuwur banget. Ora mung ora beracun, lan nduweni kompatibilitas sing apik karo awak manungsa.
5. Kinerja anti-redaman sing kuwat. Dibandhingake karo baja lan tembaga, titanium duwe wektu atenuasi getaran paling dawa sawise geter mekanik lan geter listrik. Kinerja kasebut bisa digunakake minangka garpu tuning, komponen geter penggilingan ultrasonik medis lan film getaran pembicara audio canggih .

Desain benang kanggo wiwitan sekrup kanthi cepet lan torsi sisipan kurang. Pilihan piring lan bolong sing akeh, kalebu mesum mastoid lan temporal, lan tutup bolongan burr kanggo shunts.

Meneng sekrup, luwih apik?

Screws umume digunakake ing operasi ortopedi kanggo ngompresi patah tulang, ndandani piring menyang balung, lan ndandani balunge menyang pigura fiksasi internal utawa eksternal. Tekanan sing ditrapake kanggo meksa sekrup menyang balung padha karo torsi sing ditrapake ahli bedah

Nanging, nalika kekuatan torsi mundhak, sekrup entuk kekuatan torsi maksimum (Tmax), nalika iku kekuwatan sekrup ing balung dikurangi lan ditarik metu jarak sing sithik. Pasukan tarik-metu (POS) yaiku ketegangan kanggo muter sekrup saka balung. Iki asring digunakake minangka paramèter kanggo ngukur daya tahan sekrup. Saiki, hubungan antara torsi maksimum lan gaya tarik isih durung dingerteni.

Secara klinis, ahli bedah ortopedi biasane masang sekrup kanthi udakara 86% Tmax. Nanging, Cleek et al. nemokake yen sisipan sekrup Tmax 70% ing tibia wedhus bisa entuk POS maksimal, nuduhake yen kekuwatan torsi sing gedhe bisa digunakake kanthi klinis, sing bakal nyuda stabilitas fiksasi.

Panaliten anyar babagan humerus ing cadaver manungsa dening Tankard et al. nemokake yen POS maksimal dipikolehi 50% Tmax. Sebab utama kanggo beda asil ing ndhuwur bisa uga ora cocog karo spesimen sing digunakake lan standar pangukuran sing beda.

Mula, Kyle M. Rose dkk. saka Amerika Serikat ngukur hubungan antarane Tmax lan POS sing beda kanthi sekrup sing dilebokake ing tibia cadavers manungsa, lan uga nganalisa hubungan antara Tmax lan BMD lan kekandelan balung kortikal. Kertas kasebut bubar diterbitake ing Teknik ing Orthopaedics. Asil kasebut nuduhake manawa POS maksimal lan padha bisa dipikolehi 70% lan 90% Tmax kanthi torsi sekrup, lan POS torsi sekrup Tmax 90% luwih gedhe tinimbang 100% Tmax. Ora ana bedane BMD lan ketebalan kortikal ing antarane kelompok tibia, lan ora ana korélasi antara Tmax lan loro ing ndhuwur. Mula, ing praktik klinis, ahli bedah ora ngencengi sekrup kanthi gaya torsi maksimal, nanging kanthi torsi rada kurang saka Tmax. Sanajan 70% lan 90% Tmax bisa nggayuh POS sing padha, isih ana sawetara kaluwihan kanggo ngencengi sekrup, nanging torsi ora kudu ngluwihi 90%, yen efek fiksasi bakal kena pengaruh.

Sumber: Hubungan Antarane Torsi Insertional lan Kekuatan Pullout Sekrup Bedah. Teknik ing Ortopedi: Juni 2016 - Volume 31 - Edisi 2 - p 137–139.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: