Jiangsu Shuangyang Medical Instrument Co., Ltd. didegaké ing taun 2001, jembaré 18.000 m2, kalebu jembaré luwih saka 15.000 m2. Ibukuthané sing wis ndaftar udakara 20 yuta Yuan. Minangka perusahaan nasional sing didedikake kanggo R&D, manufaktur, penjualan lan layanan implan ortopedi, kita entuk sawetara paten nasional.

maca liyane